Znate za zlatne tetovaže? Evo gdje ih u Zagrebu možete jeftino nabaviti!

Zlatne ili srebrene jednokratne tetovaže dobrih su godinu dana hit. Na našem tržištu ih je zaista teško ili nemoguće pronaći pa se većina žena odlučuje za Ebay. Ne znam za vas, ali ja nekad nemam volje čekati nešto s Ebayja za što nisam sigurna hoće li mi se baš svidjeti i kako ću to uklopiti u svoj stil.

Tetovaže su me svakako zaintrigirale i ideja o njima mi je tinjala negdje u pozadini glave, ali prepustila sam to sudbini, ako naletim na njih super, ako ne, isto ok (jer toliko je to važno i neophodno u životu 😀 ).

U nedavnom posjetu običnom hobby art dućanu između svakakvih tričkarija napokon sam ih ugledala! Nisam ih tražila, a bogme ni očekivala na takvom mjestu. Riječ je o dućanu Repromaterijali na Vukovarskoj 226 (pored se nalazi i Hobby Art Chemaco), a list tetovaža na kojem se nalazi više različitih motiva dođe 10 kn.

photo(4)Ja sam izabrala dva lista s različitim dizajnima, ali izbora svakako ima. Proces aplikacije tetovaža je standardan: izrežete željeni dizajn, prislonite motiv na kožu, spužvom ili blazinicom je natopite, sačekate nekih 20 sekundi i to je to.

photo(7)Mislim da je ovo super stvar za eksperimentiranje i nikako nije rezervirana samo za preplanule žene na kojima ih najčešće viđamo. Ovisno o vama, može izgledati decentno i minimalistički, a Bože moj, možete ih sve staviti i nabaciti još nakita i nek je bal 😀 Slično kao kod odjeće, ako se dobro osjećate u tome, onda možete to i isfurati (osim ako kombinirate s narančastim puderom i krznenim prslukom, e onda nije dobro. Nije dobro. 😀 ).

photo(8)Ideja za aplikaciju: Ja sam jedan dizajn izrezala i stavila iznad obrve, a isto tako sam pokušala jednu zalijepiti preko nokta. Možda mi slike nisu najbolje ispale, ali poprilično je efektno u stvarnosti.

photo 2(4)Što mislite? Hoćete li ih isprobati ili vam je ovo too much?

18 misli o “Znate za zlatne tetovaže? Evo gdje ih u Zagrebu možete jeftino nabaviti!

  1. Ajmeeeee, nisam ni znala da ih ima kod nas! Ovaj post je došao kao naručen 😀 Naručila sam ih s Ebaya, ali nikako da dođu :/ Prošlo je više od mjesec dana, javila sam se selleru i posalo mi je opet. Valjda će ovaj put doći, a dok čekam idem po ove haha 😀

    Sviđa mi se

  2. Odlično je, ja obožavam tetovaže, a ove su mi prekul, dobro da si napisala ovaj post 🙂 Nije taj hobby art shop daleko od mene, otići ću po njh čim prije 🙂 Jao, sad sam baš happy i nabrijana na to 😛

    Sviđa mi se

      1. Da sam vidjela post sat vremena ranije već bi ih imala polijepljene svuda po sebi, ovako moram čekati do sutra. Nadam se da ih imaju dovoljno za sve xd

        Sviđa mi se

  3. Hej, da li mozda znas ime,broj ili mozda mail tog hobby art ducana narucila bih kod njih preko telefona ili maila za u St
    Sigurno ce brze doci nego preko ebaya i ja ih cekam od tamo vec dugo vremena :/

    Sviđa mi se

Komentiraj