Palmers izlazi iz asortimana, trk do DM-a ako želite isprobati 4 proizvoda za manje od 100 kn

Današnji je post čisto informativnog karaktera za sve one koji su željeli isprobati Palmers proizvode, ali su im bili skupi ili nedostupni zbog nekog drugog razloga!

U jučerašnjem odlasku do DM-a po neke sitnice (znate kako ova priča ide 😀 ) uočila sam dio gdje su Palmers proizvodi na velikom sniženju zbog izlaska iz asortimana. Oduvijek sam željela probati njihovu liniju za lice, ali nekako sam ih preskakala jer uglavnom kupujem kreme za lice iz ljekarne.

photo 1(2)Cijene njihovih proizvoda kreću se u rasponu od 6o do 9o kn otprilike, a artikli su sniženi više od 50 posto. Točnije, uzela sam piling za lice (19.90 kn), masku sa zelenom glinom (19,90 kn), noćnu kremu sa shea maslacem i retinolom (29,90 kn) i kremu za oči s retinolom (29,90 kn). Ponuda sadrži i losion za lice sa zaštitnim faktorom 15 (29,90 kn) i sličnu verziju losiona, ali za osjetljivu kožu (po istoj cijeni).

photo 2(2)Naravno, ne mogu vam prenijeti neke duboke utiske, možda samo prvi dojam iako je i to malo kad je preparativna kozmetika u pitanju. Piling sadrži sitno mljevena zrna kakaovca, nježan je i pogodan za lice i vrat. Masku nisam probala iako je riječ o zelenoj glini s uljem badema, a to je slično maski koju ja sama pripravljam. Piše da sadrži i mentol iako ga po mirisu ne osjećam. Krema za oči sadrži retinol koji je odličan za sitne bore, međutim u popisu sastojaka je na zadnjem mjestu pa ne znam koliko ima utjecaja. Tekstura kreme je gusta, na prijelazu između balzama i kreme, lako se dozira zahvaljujući uskom grlu. Noćna krema slične je teksture, dakle na prijelazu između kreme i balzama, međutim, dobro se upija i ne ostavlja masni trag.

photo(15)
Od gore prema dolje: piling, maska, krema za oči i krema za lice

Uglavnom, ako su vas zaintrigirali ovi proizvodi, trk do vašeg DM-a jer sad je idealna prilika da ih isprobate po jako niskoj cijeni! Pretpostavljam da će se brzo razgrabiti!

14 misli o “Palmers izlazi iz asortimana, trk do DM-a ako želite isprobati 4 proizvoda za manje od 100 kn

      1. Probala sam ga sad, iznenadilo me je koliko je zapravo jak, ne znam kako bi ga osjetljiva koža podnijela i koliko malo proizvoda treba. Ali sve u svemu, sviđa mi se. Hvala ti na preporuci! 🙂

        Sviđa mi se

Komentiraj