Stvari koje nitko ne želi znati o meni

Ovo vas neće zanimati. Ne klikajte. (Osim ako volite znati random gluposti o random osobi 😀 )

1. Kada šećem psa navečer i vodim ga bez lajne, volim držati ruke iza leđa. Da pojasnim, znate kako stari umirovljenici šetaju? Znate na što mislim? E pa strašno, ali tako mi je najugodnije. No shame in my game.

2. Često razmišljam o smrti. Prečesto.

3. Kada kupim novi komad odjeće volim ga tjednima promatrati, pogotovo ako je bilo nešto što sam duže tražila. Ako su cipele, onda ih stavim na stol gdje ih nesmetano vidim s kauča i divim se obavezno par dana (čak i više).

640x480x14. Sushi mi je najdraže slano jelo, mogu ga jesti za doručak, ručak i večeru. Od slatkoga obožavam sladoled i jedem ga dok ga ima. Ako ima kilo, jedem dok više nema tog kila. Sitost u ovom slučaju ne postoji. Jednom mi je pozlilo od sladoleda.

5. Teški sam pacifist, ne volim svađe, ne volim gledati ljude kako se svađaju i ne volim sudjelovati u svađama. Voljela bih da se znam posvađati. I to bez suza. Kod mene je takva situacija da kad sam izrazito ljuta odmah plačem. Awkward.

6. Nemam ništa protiv toga da homoseksualci posvajaju djecu. Nemam ništa protiv tranzića, pedera, lezbi, itd. Ne da nemam protiv, nego neka svi rade ono što ih čini sretnim, ako time ne ugrožavaju druge. Jedan je život ljudi, a nije lako naći sreću, ne treba ni ometati druge da je pronađu.

7. Da mogu besplatno izabrati neki imaginarni kozmetički tretman, to bi bilo uklanjanje svih dlaka s tijela. Znači, da me netko uhvati za kosu i umoči do obrva u to magično sredstvo od kojeg dlake nestaju.

1547x1130x28. Ne znam što želim biti u životu.

9. Moj je glavni guilty pleasure gledanje Keeping up with the Kardashians. Jasno mi je što mislite, užas, sve znam. Nemojte me osuđivati.

10. Mislim da je vježbanje jako važno u životu, treba vježbati bar tri puta tjedno. To je izrazito važno za stanje uma i općenito stanje tijela. Prednosti su nebrojene. That being said, ne vježbam.

1671x1053x211. Posjedujem osam analognih fotića. Općenito obožavam analognu fotografiju i loše plastične aparate. Ovo su moje slike kroz post.

12. Nemam 12, ali ne mogu završiti s neparnim brojem.

Podijelite sa mnom svoje mušice?

 

16 misli o “Stvari koje nitko ne želi znati o meni

  1. jao, u puno točaka se nalazim! 😀

    1. – da, ta poza je stvarno najugodnija, provjereno! XD

    3. – o da, i ja isto, i onda ga štedim i pazim i mazim i nosim “u posebnim prilikama”, a ovo sve staro što imam mi je fuj manje vrijedno, i onda se odjednom dogodi neki klik i to novo što sam kupila skoro neprestano nosim, sve dok ne kupim nešto još novije i tako u krug.. jel to normalno? 😀

    4. – sushi je zakon ♥ kao i sladoled 😀 ♥ ♥ a sushi iz kućne radinosti je stvarno poseban!

    5. – susojećam s tobom, bar glede ovog plakanja.. ja se rascmoljim čim me netko “pritisne”, o čemu god se radilo, bilo da je svađa u pitanju ili neki prigovor – u osnovnoj sam znala plakati kad mi se zalomi loša ocjena i onda me profesor/ica gleda onako nekako s osudom i kaže da sam ju/ga razočarala, ajme, meni kraj svijeta.. 😀 😀

    6. – potpis!

    7. – OMG, ne znaš koliko sam puta maštala o tome!! 😀 😀 da dobijem na lotu, uložila bih u razvoj takvog čarobnog tretmana, i onda ga skupo naplaćivala poslije, jer sigurno nismo jedine koje o tome maštaju, klijenata ne bi ponestalo (a moram vratiti uložene novce ipak..)! 😀

    9. i 10. – tu se nisam našla al sam se bome nasmijala! 😀

    11. – analogna fotografija je super, meni, uz tipografiju, najdraži dio faksa, i te fotke imaju totalno drugačiju vrijednost i čar od ovih digitalnih, stvarno su posebne i nadam se da neće nikad izumrijeti unatoč razvoju tehnologije. i btw. sviđaju mi se tvoje fotke! 🙂

    12. – ahahaha, također suosjećam! 😀

    pokušavam se sjetiti nekih svojih mušica ali sam pod pritiskom jer mi je dragi gladan i nervozan pored mene pa idem peći palačinke. čitamo se i tipkamo i dalje! 🙂 🙂

    Sviđa mi se

  2. Super mi je ovo….dragi mi je jednom rekao da sam opsesivno-kompulzivni perfekcionist i mislim da je bio u pravu:) psihički se pripremam početi vježbati već danima, sladoled i sve slatko jedem dok ima, pa bolje da ni ne kupujem. Sushi obožavam, moj dragi ga radi doma pa pozovemo prijatelje i kada idemo u Italiju obavezno svratimo u japanskiu restoran.Platiš 10e i jedeš koliko hoćeš.
    I ovo za dlake se slažem 🙂

    Sviđa mi se

  3. Super post.
    Hmm ja sve analiziram do detalja, pa tako propustim i neke bitne stvari.
    Volim jutro, volim šetnju u jutro. Onaj osjećaj kad si sam u tišini. Neprocjenjivo.
    Prečesto razmišljam o smrti. Svemiru. Zivotu poslije zivota.
    Obožavam kuhati. Mogla bih kuhati i dan i noć. Samo ne znam ko bi to sve pojeo ahah.
    Znam šta želim, ali se užasno bojim da neću to sve ostvariti.
    Mrzim raditi stvari kad me neko posmatra. Čak ne mogu da jedem kad me neko posmatra.
    Obožavam filmove i knjige. Mogla bih da ne izlazim danima, mjesecima i da gledam filmove i čitam.

    Obožavam ovakve postove. Pokazuje mi kako smo svi slični, povezani, kako svako ima djelić nekog drugog. Svi smo dio svemira 🙂

    Sviđa mi se

    1. I ja volim ovakve postove, baš što si rekla, kakvi god na vani dojam ostavljamo, opet imamo milijun istih strahova i veselja koji su nam zajednički. Za knjige i filmove – potpisujem, ne treba mi vanjski svijet (ali to nije normalno pa moram izaći s vremena na vrijeme 😀 ). Hvala ti što si sa mnom podijelila svoje mušice ❤

      Sviđa mi se

  4. Baš fora post 😀 Ne mogu se sjetiti svojih mušica, ali ću komentirati tvoje 😛
    1. I meni tako nekad paše držat ruke i baš se osjećam ko bakica haha 😛

    2. Me too, jako jako često, toliko da me zna opterećivati. Mislim da imam, tj. osjećam da imam neku posebnu vezu s onim svijetom i to ne mogu nikome objasniti jer to čovjek jednostavno sam zna u sebi.

    3. Ista stvar, ali sa šminkom. Kupim i promatram 😀

    4. Obožavam i sushi i sladoled, što više to bolje haha 😀

    5. Isto često plačem kad sam ljuta/kad se svađam, ali volim se posvađat s vremena na vrijeme. Ne znam zašto. Vjerojatno jer volim istjerivat pravdu.

    6. Također.

    7. Hm..mislim da bih odabrala da mi se srede leđa jer imam flekice i prištiće po njima 😦

    8. Ja znam – želim biti sretna!

    9. Kardašianke..fuuuuj xD Makar priznajem da sam gledala reality od Paris Hilton xD

    10. Krenem, vježbam par dana pa stanem jer mi se ne da doma sama vježbat. Čekam kad ću si moć priuštit teretanu 😀

    11. Imam analognog Nikona, ali nikako da kupim film i ispucam ga dok još imam fotić, dok se ne proda.

    Eto 😛

    Sviđa mi se

    1. Eeeej nije fer da komentiramo samo moje 😛 Prvo, znaš kako mi je lakše što nisam jedina koja šeta kao umirovljenik 😀 Za smrt neću puno komentirati jer nije ovdje mjesto, ali razumijemo se, i meni je jako opterećujuće :/ Uvijek govorim da imam samo jednu želju, to bi bilo da budem sretna, a ovdje sam više mislila na nešto što želim raditi u životu, a imam 29 god. završen faks, staž kao prevoditelj i novinar, ali još ne znam što bi me baš skroz ispunilo, što ću, ne znam i ne znam! 😀 Iako, opet se i tu svodi sve na to da budeš sretan i slijediš to. I sorry, ali Paris Hilton je gora od Kardashianki 😀 😀 Tješim se. Hvala do neba na komentaru ❤

      Sviđa mi se

Komentiraj